|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 7:32 am
Name: Nickname: Sex: Breed: Birthday: Co-Owner: Obtained:
Nature's Splendor Event Staff Freebie Colourist: RP Colour:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Status: Offspring:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 7:34 am
Lineage:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Herd:
Interesting Features/Quirks:
Personality:
History:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 7:35 am
RPs:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Images:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Artwork:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 7:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 8:01 am
Name: Nickname: Sex: Breed:
Mutant Angeni-Hippogryph-Kirin Birthday: Co-Owner: Obtained:
Staff Credit Breeding Twin-In (September 2019) Colourist: RP Colour:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 9:58 am
Lineage:
Generation 1
Generation 2
Generation 3
Melody Fortè x Mecho Amachi || Offspring: Minuet Amachi, Cabriole Amachi, Rondel Forte Amachi, Farruca Amachi, Barroque Amachi, Rhapsody Amachi, Mezzo Amachi, Echo Amachi, Fermata Amachi, Opus Amachi, Allegro Amachi, Kachina Amachi Jacqueline Sinclair x Vincento Sinclair || Offspring: Jessamine, Evangeline, Giovanni Sinclair Generation 4
Zahraa' x Cabriole Amachi || Offspring: Räi, Umoja, Taarab, Binioù, Quadrille, Musette Jessamine x Relic || Offspring: Jezabelle, Sangria, Lucian, Coquette Sinclair, Cosette Sinclair, Colette Sinclair, Alistair Sinclair, Rialta Sinclair, Asmodeus Sinclair, Ilya Sinclair, Eleanor Sinclair, Matteo Sinclair Narcissa x Lucifer || Offspring: Ashmedai, Yahweh, Leliel, Leviticus, Genesis, Messiah, Hesediel, Lilitu Generation 5
Generation 6
Generation 7
Avalyn x Lalita || Offspring: Vantúre, Vantiva, Laurë, Feierabend, Tejút, Imizael, Zahira Amachi, Galandili, Itarildë, Iarwath, Ainulindalë, Vanfinwë, Vannari, Andune, Subonna, Riven, Magora, Vanalagos, Valyn, Minerva, Aramoira, Sarren, Inarie, Balea, Haldir, Vanlanthiriel, Síomha, Vinca, Vanrhea, Thoramalli, Vera, Naya, Vannessa, Faeryn, Viorel, Taeglyn, Renestrae, Daenestra, Aira, Ravena, Linnadhiel, Mylaela, Sadalbari, Aladfar, Nashira, Solaria, Tarathiel, Viorra, Vangeline, Vante, Merel, Amarantha, Anathema, Korakore, Rouji Leve, Avani, Narwa Carnimírië, Vansívála, Shanaera, Zalvrass, Vanírë, Adeste Fideles, Valyria, Fenian, Sarasvati, Vanariel, Lysanth, Kwabena, Pamola, Alexandrite, Amethyst, Cherlindrea, Shu, Elenmíriel, Greyes Luicarnë, Vartouhi, Zaira, Quirithel, Avasarala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Herd:
Personality:
History:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:06 am
RPs:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Images:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Artwork:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:18 am
Name: Nickname: Sex: Breed:
Mutant Angeni-Hippogryph-Kirin Birthday: Co-Owner: Obtained:
Staff Credit Breeding Twin-In (September 2019) Colourist: RP Colour:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:20 am
Lineage:
Generation 1
Generation 2
Generation 3
Melody Fortè x Mecho Amachi || Offspring: Minuet Amachi, Cabriole Amachi, Rondel Forte Amachi, Farruca Amachi, Barroque Amachi, Rhapsody Amachi, Mezzo Amachi, Echo Amachi, Fermata Amachi, Opus Amachi, Allegro Amachi, Kachina Amachi Jacqueline Sinclair x Vincento Sinclair || Offspring: Jessamine, Evangeline, Giovanni Sinclair Generation 4
Zahraa' x Cabriole Amachi || Offspring: Räi, Umoja, Taarab, Binioù, Quadrille, Musette Jessamine x Relic || Offspring: Jezabelle, Sangria, Lucian, Coquette Sinclair, Cosette Sinclair, Colette Sinclair, Alistair Sinclair, Rialta Sinclair, Asmodeus Sinclair, Ilya Sinclair, Eleanor Sinclair, Matteo Sinclair Narcissa x Lucifer || Offspring: Ashmedai, Yahweh, Leliel, Leviticus, Genesis, Messiah, Hesediel, Lilitu Generation 5
Generation 6
Generation 7
Avalyn x Lalita || Offspring: Vantúre, Vantiva, Laurë, Feierabend, Tejút, Imizael, Zahira Amachi, Galandili, Itarildë, Iarwath, Ainulindalë, Vanfinwë, Vannari, Andune, Subonna, Riven, Magora, Vanalagos, Valyn, Minerva, Aramoira, Sarren, Inarie, Balea, Haldir, Vanlanthiriel, Síomha, Vinca, Vanrhea, Thoramalli, Vera, Naya, Vannessa, Faeryn, Viorel, Taeglyn, Renestrae, Daenestra, Aira, Ravena, Linnadhiel, Mylaela, Sadalbari, Aladfar, Nashira, Solaria, Tarathiel, Viorra, Vangeline, Vante, Merel, Amarantha, Anathema, Korakore, Rouji Leve, Avani, Narwa Carnimírië, Vansívála, Shanaera, Zalvrass, Vanírë, Adeste Fideles, Valyria, Fenian, Sarasvati, Vanariel, Lysanth, Kwabena, Pamola, Alexandrite, Amethyst, Cherlindrea, Shu, Elenmíriel, Greyes Luicarnë, Vartouhi, Zaira, Quirithel, Avasarala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Herd:
Personality:
History:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:23 am
RPs:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Images:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Artwork:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2022 10:40 am
Name:
Haruka Tenou 'Sailor Uranus' Nickname: Sex: Breed: Birthday: Co-Owner: Obtained:
Nature's Splendor Event Staff Freebie Colourist: RP Colour:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
|
|
|
|
|